Bureau CRG ontvangt bezoekers op de Vakbeurs Energie 2018


Bureau CRG staat van 9 tot en met 11 oktober met een stand op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Medewerkers van Bureau CRG lichten tijdens de beurs toe welke werkzaamheden het bureau uitvoert en hoe zij fabrikanten en leveranciers in de bouw- en installatiesector hiermee van dienst kunnen zijn. Ook is er dagelijks een workshop waarin Kees Arkesteijn ingaat op innovatieve technieken die bijdragen aan een betere Energieprestatie.

Alle bezoekers van de Vakbeurs Energie zijn van harte welkom in de stand van Bureau CRG voor vragen over verschillende soorten gelijkwaardigheids- en kwaliteitsverklaringen. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Lezing

Kees Arkesteijn, secretaris van Bureau CRG, geeft tijdens de Vakbeurs Energie elke dag een workshop over innovatieve technieken waarmee de ontwerper of installateur aan een betere Energieprestatie kan voldoen. Tijdens deze workshop ‘Toepassen van innovatieve technieken bij de Energieprestatie van gebouwen (BENG)’ neemt Arkesteijn de bezoeker aan de hand en bespreekt hij de innovatieve technieken. Ook vertelt hij hoe de erkenning en de borging van die technieken plaatsvindt. De workshop van Bureau CRG is elke dag van 10.30 tot 11.00 uur bij te wonen.

Bureau CRG

Het Bureau CRG controleert de prestaties van producten en systemen van fabrikanten en leveranciers en plaatst de gecontroleerde producten of systemen in de Databank Gecontroleerde Kwaliteitsverklaringen en Gelijkwaardigheidsverklaringen. Via deze databank kunnen onder andere gemeenteambtenaren, bouwplantoetsers en EPA-adviseurs de berekeningen van de Energieprestatiecoëfficiënt controleren.

Door: Bcrg

Meer nieuwsberichten