Bezoek Bureau CRG op Vakbeurs Energie en profiteer van gratis entree


Van 10 t/m 12 oktober staan de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch geheel in het teken van duurzame energie en energiebesparing. Op die dagen vindt daar de Vakbeurs Energie plaats, een beurs boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten tussen de sectoren gebouwde omgeving, industrie en mobiliteit. Bureau CRG is daar ook aanwezig, om zich te tonen aan professionals werkzaam in de energiesector, of aan al diegenen die willen participeren in de energietransitie.

Vakbeurs Energie is uitsluitend toegankelijk voor professionals. Tot en met 9 oktober kunt u als professional een gratis digitaal toegangsbewijs opvragen via voorregistratie. Tijdens de beursdagen kost de toegang € 25,- excl. btw. Registreert u zich daarom nu kosteloos, als u zich wilt laten inspireren door ruim 350 exposanten en partners.

Marktpartijen informeren over onze database

Ook Bureau CRG is dit jaar aanwezig bij Vakbeurs Energie. Vanuit onze stand, A014, zullen wij marktpartijen informeren over de taak die wij vervullen als databank voor Gecontroleerde Kwaliteits- en Gelijkwaardigheidsverklaringen. Voor onder andere gemeenten, vastgoedeigenaren, toezichthouders, energie- en subsidie-adviseurs vormen de databank en Bureau CRG een objectieve informatiebron. Met de databank kunnen deze partijen controleren of producten of systemen van fabrikanten en leveranciers voldoen aan de geclaimde energieprestatie voor de EPC of Energie-index. Daarnaast bevat de databank de gecontroleerde verklaringen voor stadswarmte- en/of koude-systemen (EMG verklaringen). Omdat er enorm veel verklaringen in omloop zijn, verzamelt we in onze database alle gecontroleerde en goed onderbouwde verklaringen op één plek. In 2016 kende de database 17.000 unieke gebruikers die gemiddeld vier keer per jaar de database raadpleegden en gemiddeld vijf pagina’s bekeken. En dat aantal groeit nog elke maand.

Registeren

Registeren voor een gratis toegangsbewijs voor Vakbeurs Energie kan via de website energievakbeurs.nl. We zien u graag van 10 tot en met 12 oktober in onze stand A014.

Door: Bcrg

Meer nieuwsberichten