Bureau CRG beleeft primeur op Vakbeurs Energie


De ruim 11.000 bezoekers aan de beurs waren, voor zover onze standbemensing dat kon beoordelen, sterk geïnteresseerd in onze activiteiten in de energie- en installatiesector. Met onze stand in het centrum van de beurs kwam het bezoek een uur na opening onze stand binnendruppelen. Dit veranderde in een continue stroom mensen, die de hele dag aanhield.

Vragen en kennismaking

De bezoekers kwamen vooral met vragen over de noodzaak en het nut van de opname in onze database. Daarnaast wensten velen informatie over de registratiemogelijkheden voor innovatieve producten, de nieuwe beleidsontwikkelingen ten aanzien van de gelijkwaardigheids- en kwaliteitsverklaringen of men kwam gewoon even kennismaken.

Potentiële deelnemers

Op de beurs konden we met een aantal geïnteresseerde partijen nieuwe contacten leggen; marktpartijen met de potentie om onze database uit te breiden. Deze potentiële kandidaten zullen op 15 november bij een BCRG-strategiesessie aan de orde komen. Ook een mogelijke deelname aan de vakbeurs Energie 2018 of aan de VSK-beurs in Utrecht zal daar ter sprake komen.

Informatie voor Bouw- en Woningtoezicht

Tijdens de beurs kregen we ook veel vragen van onder meer gemeentelijke afdelingen Bouw- en Woningtoezicht naar het hoe en waarom van Bureau CRG. Door deze duidelijke informatiebehoefte hebben we besloten om de gemeentelijke afdelingen Bouw- en Woningtoezicht, maar ook woningbouwcorporaties en een selectie van vastgoedeigenaren, de nieuwe brochure van BCRG toe te sturen.

 

Door: Bcrg

Meer nieuwsberichten